Copyright

Drepturi de autor

Orice continut publicat pe acest site este protejat de drept si nu trebuie să fie reprodus în altă parte fără permisiune scrisă. În general, nu acordăm drepturi de reproducere a continutului nostru, cu exceptia cazurilor rare. Dacă aveti întrebări cu privire la reproducerea oricărui continut de aici, vă rugăm să ne contactati.
DMCA - Raportati o încălcare a drepturilor de autor sau a confidentialitătii în acest site:
Tot continutul acestui site este pregătit de echipa noastră sau trimis de membrii nostri. În cazul continutului generat de utilizatori, editorii nostri depun toate eforturile pentru a verifica dreptul de proprietate asupra continutului. Folosim diverse abordări pentru a verifica dreptul de proprietate asupra continutului, inclusiv căutarea pe internet.
În situatia nefericită în care constatati că continutul publicat în acest site încalcă drepturile de copiere sau continutul dvs. este reprodus aici fără permisiunea dvs. sau dacă informatiile dvs. personale sunt afitate aici care afectează confidentialitatea dvs., vă rugăm să nu ezitati să ne contactati.
Respectăm Legea privind drepturile de autor pentru Digital Millennium State (DMCA) din Statele Unite.
Este practic imposibil să învătati si să urmati legile privind drepturile de autor ale tuturor tărilor în care este accesat site-ul nostru web. Cu toate acestea, am încercat să respectăm toate politicile generale privind drepturile de autor, care sunt practicate pe scară largă de către webmasterii din întreaga lume.
Ca o practică generală, urmăm Digital Millennium Copyright Act din SUA. Dacă aveti nelămuriri cu privire la orice continut publicat pe acest site, vă rugăm să ne raportati, împreună cu următoarele detalii:
URL-ul paginii din acest site în care sunt încălcate drepturile de autor sau informatiile pe care nu doriti să le publicati.
Partea relevantă a textului pentru a ne ajuta să întelegem informatiile despre care vă faceti griji. De exemplu, dacă raportati că numărul dvs. de telefon este afisat într-o pagină web din acest site, trebuie să ne spuneti care este numărul de telefon la care vă referiti. Acest lucru ne va ajuta să localizăm numărul de telefon si să îl eliminăm.
Dacă semnati o încălcare a drepturilor de autor, furnizati linkuri către continutul original. Dacă continutul este reprodus din cartea tipărită, spuneti-ne numele cărtii, numele editorului si, probabil, un link pentru a cumpăra cartea online.
Justificati motivul pentru care solicitati eliminarea continutului. Dacă semnati o încălcare a drepturilor de autor, dati-ne câteva detalii pentru a ne convinge că sunteti proprietarul initial al continutului.
În mod obisnuit, atunci când primim un anunt DMCA, vom elimina temporar continutul si apoi vom da sansa editorului să explice partea sa. Dacă nu este de acord cu afirmatiile dvs., vom discuta mai departe si vom lua o decizie după o nouă examinare a continutului.

Dacă aveti întrebări sau doriti să raportati o problemă de copiere, contactati-ne.